Internetinei parduotuvei „Skizze“ suteiktas „Saugaus pirkimo internetu“ ženklas

2017 m. pradžioje „AS Vunder“ tapo El. prekybos sąjungos nare. Dabar  internetinė parduotuvė „Skizze“ yra pažymėta „Saugaus pirkimo internetu“ ženklu.

El. prekybos sąjunga yra 2008 m. įkurta organizacija, kurios nariai sprendžia su internetine prekyba susijusias problemas bei klausimus ir prižiūri, kad internetinė prekyba atitiktų gerus papročius, kokybės standartus ir įstatyminius aktus. Estijos El. prekybos sąjungoje dalyvauja beveik 190 aktyvių narių iš visos Estijos, sąjungos pagrindinis tikslas – el. prekybos plėtra Estijoje.

„Saugaus pirkimo internetu“ ženklas yra Estijos El. prekybos sąjungos internetinėms parduotuvėms suteikiamas ženklas. „Saugaus pirkimo internetu“ ženklu pažymėtose internetinėse parduotuvėse pirkimas yra saugus, minėtos parduotuvės yra patikimos, jas yra patikrinusi Estijos El. prekybos sąjunga, prekybos vietos atitinka ženklo gavimui reikalingas sąlygas. Šio ženklo tikslas – didinti  naudotojų pasitikėjimą internetinėmis parduotuvėmis ir pakelti internetinės prekybos lygį bei įvaizdį Estijoje.

„Skizze“ yra viena iš didžiausių Baltijos šalių dailės prekių parduotuvių. Nuo 2009 m. atidaryta internetinė parduotuvė, kurioje yra platus pasirinkimas kokybiškų dailei skirtų reikmenų.

logo-secure-shopping-must