Nauji Princeton Catalyst įrankiai

princeton-yldine

Darbo įrankiai „Princeton Catalyst“ yra kur kas daugiau nei tik tapybos priemonės. Pagaminti iš lankstaus silikono arba tvirto nailono leidžia menininkams patirti naujas kūrybos formas. Dabar jau ir Skizze asortimente!

Unikalios formos ir įvairioms Jūsų darbų tekstūroms tinkamos didelės ir mažos mentelės, pleištai ir šablonai „Catalyst“. Skirti naudoti su tirštais dažais, taip pat su aliejiniais, akriliniais ir vandens pagrindu pagamintais dažais. Jie yra atsparūs temperatūrai iki 232°C, todėl puikiai tinka enkaustikai. Dailininkai juos naudoja gipsui, moliui, paviršiams dengti, maistui dekoruoti ir pan. Daugiau informacijos apie panaudojimo būdus mūsų bloge.

Catalyst asortimente yra 4 produktai iš silikono: didesni ir mažesni gremžtukai bei 2 tipų mentelės. Dažų gremžtukai „Catalyst“ yra ergonomiški, patogūs laikyti ir dirbti. Tradicijas ir naujoves apjungiančios mentelės „Catalyst“ yra pritaisytos prie teptukų kotelių. Šie įrankiai skirti naudoti su tirštais dažais, taip pat su aliejiniais, akriliniais ir vandens pagrindu pagamintais dažais. Pagaminti iš FDA patvirtinto silikono, „Catalyst“ įrankiai puikiai tinka maisto dekoravimui. Su „Catalyst“ įrankiais darbas yra vieni juokai – silikoną yra lengva nuvalyti, jis yra atsparus tirpikliams. Galima nuvalyti švelniu muilu ir vandeniu, išdžiūvusius dažus nuo silikoninio paviršiaus galima nuplėšti. Menteles „Catalyst“ nuo medinio kotelio galima lengvai nuimti, nuvalyti ir išdžiovinus vėl uždėti.

Firma „Princeton Artist Brush“ yra viena iš didžiausių teptukų tiekėjų Šiaurės Amerikoje. Daugiau nei prieš 25 metus Howardas Kaufmanas savo namo rūsyje, Princetone, Nju Džersyje pradėjo smulkų verslą. Anksčiau jis dirbo vienos iš didžiausių pasaulio meno prekių firmoje prezidentu, todėl Howardas turėjo ilgalaikės teptukų gamybos patirties, suprato dailininkų poreikius ir lūkesčius. Jis suprato, kad susitekdamas ties naujovėmis, kokybe ir geriausiu aptarnavimu jis visada turės lojalius savo gaminių vartotojus. Kaufmanas ir jo bendradarbiai toliau tobulina naujoves, sukurė teptukų plaukelių pramonės standartus, pritaikė technologijas ir naujoves, išleido naujas produktų linijas – „Catalyst ™“.