Nauja „Automoblox Originals“ žaislinių medinių mašinėlių serija

slide-abx-original-lt

Jau daugiau nei dešimt metų milijonai vaikų visame pasaulyje žaidžia „Automoblox“ mašinėlėmis. 2016 metais „Automoblox“ bendradarbiaudama su „Brembo“ ir „HRE“, pristatė pirmąją istorijoje „Originals“ liniją.

„ Automoblox Originals“ – tai tikri ateities automobiliai su retro atgarsiais, kuriais šaunu žaisti. Modeliai „Originals“ turi unikalų dalių sujungiklį, kuriuo galima sujungti įvairias „Original“ automobilių dalis ir sukurti savo naują modelį. Automobilio kėbulas yra pagamintas iš medienos.

Visiškai naujos „Automoblox Originals“ linijos širdis yra „Automoblox“ pasaulinė partnerystė su „Brembo“ – pasaulio lydere ir pripažinta novatore gatvės bei sportinių automobilių stabdžių technologijos srityje. Spalvingi „Brembo“ stabdžių mazgai yra naujausias pakeičiamas „Automoblox“ mašinėlių komponentas, ir kaip standartinė įranga, yra naudojami daugumoje 2016 metų „Automoblox“ originalios serijos automobilių. Bendradarbiaudama su „Brembo“, „Automoblox“ patikimai užkariauja tikroviškų vaikiškų žaislinių mašinėlių rinką.

Patikimumą dar labiau padidina ir partneryste su Kalifornijoje įsikūrusia „HRE Performance Wheels“ – geriausių pasaulyje pagal užsakymą gaminamų sportinių, SUV ir prabangių automobilių kaltinių ratlankių gamintoja. „HRE“ ratlankiai puošia keletą išskirtinių pasaulio automobilių, o dabar HRE P101 bronziniai ratlankiai yra 2016 m. „Automoblox Original“ serijos sportinio automobilio C9-R standartinėje įrangoje.

Naujoje „Automoblox Originals“ serijoje taip pat yra ir „Automoblox“ žmogeliukas, kurio galva, rankos ir kojos dabar yra judamos. Naujasis „Automoblox“ žmogeliukas – futuristinis, modernus robotas, su kuriuo bus dar smagiau žaisti.

Be to, naujieji 2016 m. „Originals“ serijos automobiliai pasižymi nauja modernių spalvų palete, kurioje atsispindi tikrųjų automobilių spalvos ir apdaila. Šioje linijoje yra pristatoma šimtai spalvų ir dešimtys spalvų derinių. Dabar modeliai dar labiau skiriasi vienas nuo kito spalvomis, o dizainas visai linijai suteikia darnumo. „Automoblox“ žengė dar vieną žingsnį link personalizavimo – dabar šalia tradicinių ryškių sidabro ir chromo atspalvių, pristatomos naujos spalvos – blizgi balta, bronzinė, mėlyna, anglies ir matinė juoda.

Daugiau informacijos čia.