Naujas „Winsor&Newton“ markerių asortimentas

Winsor&Newton Pigment Marker

logo-WNViso pasaulio dailininkams ir dizaineriams patinka geri markeriai – ryškių ir aiškių spalvų, kuriais galima nupiešti skirtingas linijas. Platus „Winsor&Newton“ šių metų markerių  asortimentas leis atsiskleisti visiems kūrybiniams skoniams. Žinomiausias šio prekės ženklo markeris  yra „Winsor&Newton Pigment Marker“, kuris padarė piešimo revoliuciją, o asortimentą užbaigia populiarus markeris „Promarker“, kuris dabar pakeitė savo prekės ženklą, ir vietoje „Letraset“, dabar žymimas „Winsor&Newton“ prekės ženklu.

Winsor&Newton Pigment Marker
Pigmentinis markeris „Winsor&Newton Pigment Marker“ nėra įprastas markeris – su juo kūrybinės galimybės yra neribotos! Markeryje „Winsor&Newton Pigment Marker“ vietoje dažų yra naudojami subtilūs neblunkantys pigmentai, todėl spalvos Jūsų darbuose visam laikui išliks šviežios ir ryškios. Pigmenui yra garantuojamas šimto metų atsparumas blukimui nuo saulės, jei darbai bus laikomi įprastinėmis paveikslų galerijos sąlygomis. Naudodami maišiklį galėsite išgauti begalinę spalvų paletę, jis leis Jums, kaip niekada iki šiol, surasti, maišyti ir išgauti švelnesnius atspalvius.
Galima pasirinkti iš 107 spalvų. Su prekėmis galite susipažinti čia.

Winsor&Newton Promarker
Markeriais „Winsor&Newton Promarker“ galima spalvoti itin tiksliai, jie puikiai dengia. Markeriai netepa. „Promarker“ markeriai yra puiki darbo priemonė dizaineriams, iliustratoriams, komiksų piešėjams ir rankdarbių mėgėjams. Aukštos kokybės, pagaminti alkoholio pagrindu permanentinio tušo markeriai turi du galiukus: nuskelbtą platų ir ploną apvalų. Tušas yra permanentinis, juo tinka piešti ant popieriaus, stiklo, plastiko, keramikos, medienos ir metalo. Peršviečiamomis spalvomis galima piešti keliais sluoksniais, jas sulieti, sukurti įvairius šešėlius ir atspalvius. Užspaudžiamas „Click-fit“ dangtelis (užspaudus turi pasigirsti spragtelėjimas) saugo markerius nuo išdžiuvimo.
Galima pasirinkti iš 148 spalvų ir rinkinių. Su prekėmis galite susipažinti čia.

Winsor&Newton Brushmarker
Iliustratoriams skirtas universalus dviejų galų markeris „Winsor&Newton Brushmarker“ su plačiu galiuku ir labai patvariu teptuku kitame gale, užtikrina itin aukštą potėpio tikslumą ir lanksčią dažų liniją. Kulkos formos teptukas yra pagamintas iš labai patvarių kompozitinių dvigubų medžiagų. Itin universalus antgalis, leidžiantis daryti įvairius potėpius. Kitame teptuko gale esančiu kalto formos plačiu antgaliu galima greitai eskizuoti ir spalvinti didelius plotus. Markerio tušas yra pagamintas alkoholio pagrindu, dažai – iš aukščiausios rūšies profesionaliems dailininkams skirtų pigmentų. Dėl minėtos sudėties dažais dengiama vienodu sluoksniu, o rezultatas yra labai lygus. Markeriu „Brushmarker“ galima piešti keliais spalvų sluoksniais, priklausomai nuo tušo drėgnumo, galima išgauti subtilius spalvų perėjimus. Užspaudžiamas „Click-fit“ dangtelis (užspaudus turi pasigirsti spragtelėjimas) saugo markerius nuo išdžiuvimo.
Galima pasirinkti iš 72 spalvų ir rinkinių. Su prekėmis galite susipažinti čia.

Winsor&Newton Metallic Marker
Dviejų galų (vidutinio ir plono) metalinių spalvų markeriais „ Metallic Marker“ lengvai nubrėšite įvairių pločių linijas. Juos galima maišyti su vandeniu; net ir išdžiuvusio pigmentų pagrindu pagaminto tušo sudėtyje nėra rūgščių, piešinys yra atsparus šviesai ir ilgalaikis. Meno darbams ir rankdarbiams priduoda blizgų metalinį efektą
Asortimente – rinkinys. Su prekėmis galite susipažinti čia.

Piešimo bloknotas Winsor&Newton Marker
Neblunkančio popieriaus bloke yra 50 ypatingu būdu apdorotų lapų, svoris: 75g/m2. Tušas nenutekės, visos linijos bus švarios ir tikslios. Flomasterių „Brushmarker“ ir „Promarker“ spalvos yra ryškios ir gyvos, o derinant juos su maišikliu, galima mėgautis begalinius atspalviais.
Asortimente yra A4 ir A3 dydžio bloknotai. Su prekėmis galite susipažinti čia.

Visą asortimentą rasite Talino ir Vilniaus „Skizze“ parduotuvėse. Parduotuvėse esančių prekių kiekį galite pamatyti mūsų el. parduotuvėje.